Winterpicknick – Arboretum Kalmthout

2018_gezellig_buiten_winterpicknick_02

Waar:
Arboretum Kalmthout

Heuvel 8
2920 Kalmthout

Wanneer:
van 1 december 2018 tot 28 februari 2019, van 10 tot 17 uur

Deze winter serveert de Piknikfabrik in Arboretum Kalmthout een winterpicknick met alles erop en eraan. De Gloriëtte, het witte tuinpaviljoen, vormt de uitvalsbasis voor deze gezellige buitenpicknick. Het prieel is voor deze gelegenheid een sprookjesachtige winterhut met schapenvelletjes en houten krukjes. Rond het middaguur staat je picknick klaar: dampende stoofpotjes, soep, quiches en zoetigheden, aangevuld met warme en koude dranken. Je kunt je pakket vervolledigen met extra’s zoals glühwein en warme chocolademelk. Kinderen krijgen een aangepast menu.

De Gloriëtte ligt niet ver van de Hamamelisroute, waar geurige toverhazelaars tijdens de wintermaanden volop bloeien en een zoet parfum doorheen de tuin verspreiden. De toegang tot Decembertuin en de Hamamelisfeesten is inbegrepen in de prijs. Op zondagen brandt de vuurschaal en zijn er gratis wandelingen met gids. Nodig familie, vrienden en collega’s uit voor een super-knusse namiddag en kom gezellig buiten!

Praktisch

Prijs: € 25 p.p. (formule small), € 35 p.p. (formule large), € 10 kinderen (vaste prijs)

Info en reservaties via Piknikfabrik, voor groepen vanaf 10 personen (de Gloriëtte biedt schuilplaats aan max. 20 personen).

Geen boekingen tijdens de kerstvakantie (data nog te bepalen).

Nog meer gezellig buiten

Geen evenementen